Case UWIS

Seurantasovellus reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon tarjoamiseksi sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville
  • Käyttöliittymä- ja graafinen suunnittelu
  • Avoin lähdekoodi
  • Paikkatieto GIS
  • Tekoäly ja koneoppiminen
  • Sulautetut järjestelmät

Andersin rakentama UWIS:n seurantasovellus sukeltajille parantaa turvallisuutta ja tehokkuutta huipputeknologialla.

UWIS tarjoaa reaaliaikaisen absoluuttisen ja suhteellisen 3D-paikkatiedon veden alla joukolle sukeltajia sekä veden pinnan yläpuolella sukellusta seuraaville. Järjestelmä kasvattaa turvaa ja tehokkuutta mitä moninaisimmissa olosuhteissa ja vaativuustasoilla tapahtuvissa sukelluksissa. Järjestelmä on vaivaton asentaa ja helppo käyttää. Se tukee sekä automaattisia että manuaalisia viestejä kaikkien sukellustilanteessa olevien kesken.

Lähdimme uutena start-up –yrityksenä yhteistyöhön Andersin kanssa tietämättä aivan tarkkaan mitä olimme hakemassa ja etenkin mitä voidaan yhdessä toteuttaa. Onneksi jo tarjousvaiheessa ilmeni, että Andersilla on kyky hahmottaa asiakkaan piileviäkin toiveita. Olimme erityisen otettuja ideasta juoksuttaa yrityksen ilme ja asiakkaan näkemä toiminnallisuus yhtenäisenä yrityksen kotisivuilla, itse navigointijärjestelmän käyttöliittymässä sekä myöhemmin verkkokaupassa. Kaikki on sulavasti integroitu yhteen mikä luo toivottua mielikuvaa asiakkaalle. Aivan uuden tekeminen on joskus haasteellista mutta myös palkitsevaa.

Pertti Arvonen, CEO, UWIS Oy

Anders Innovations toteutti UWIS Oy:lle sukelluksenseurantasovelluksen, joka on rakennettu Electron-alustaa käyttäen. Tämä mahdollisti natiivien työpöytäsovellusten rakentamisen web-tekniikoilla. Sovellus kommunikoi poijujärjestelmän kanssa wifin yli käyttäen protokollaa, joka on kehitetty yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Anders toteutti myös sovelluksen käyttöliittymäsuunnittelun ja teknisessä toteutuksessa on käytetty seuraavia teknologioita: React.js, Leaflet, LESS, Webpack.

Asiakkaamme kommentit työskentelystä Andersin kanssa

Pertti Arvonen
CEO, UWIS Oy

”Yhteistyömme on sujunut hyvin ja on ollut ilo huomata miten sovelluksemme on kehittynyt projektin edetessä. On tärkeää, että ohjelmistokehittäjä aidosti innostuu toteuttamaan tuotetta, josta voi osaltaan olla ylpeä, kun se aikanaan julkaistaan.”

Heräsikö kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää!

Terhi Sorvali

Terhi Sorvali

CEO

+358 40 77 999 25

Yhteydenottopyyntö