Skip to main content

Meistä

Missiomme on tehdä kestävää ohjelmistokehitystä yhdessä parhaimpien kollegoiden kanssa. Olemme avoin, lahjakas ja kekseliäs ohjelmistoyritys ja voimme toteuttaa teknisiä taikatemppuja teknologiasta riippumatta. Tavoitteenamme on toimia vastuullisesti ja avoimesti kaikkien sidosryhmien kanssa. Henkilökunta on suurin voimavaramme; olemme ylpeitä vahvasta tiimihengestämme ja rennosta ilmapiiristämme. Vaalimme henkilökuntamme hyvinvointia ja balanssi vapaa-ajan ja työn välillä on tärkeää.
Mitä on kestävä ohjelmistokehitys?Andersin blogiin

Arvot

Vastuullinen
Meille vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa harkittuja valintoja, yhteiskunnallista vastuunkantoa ja tasa-arvon sekä terveyden tukemista. Vastuullisena palveluntarjoana annamme asiakkaillemme parasta mahdollista lisäarvoa liiketoimintaan, ja olemme rehellisiä. Kohtelemme työntekijöitämme kunnioittavasti, kannustamme eteenpäin, sekä tuemme heidän kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lystikäs
Andersilla on rento ja kotoisa ilmapiiri – meillä on aina aikaa nauraa yhdessä. Meillä jokainen saa olla oma uniikki itsensä ja tuemme toisiamme kaikissa elämänvaiheissa. Järjestämme paljon yhteisiä tapahtumia, afterworkeista urheiluun ja aina ulkomaanmatkoihin asti.

Taitava
Korkea laatu ja asiantuntemus ovat meille tärkeitä erottautumistekijöitä. Rakennamme digitaalisesti kestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme tarpeita ja kestävän kehityksen periaatteita. Panostamme asiantuntijoidemme osaamiseen ja tuemme työntekijöidemme kehitystä eri koulutuksilla sekä yksilöllisillä urapoluilla. ​

Anders numeroina

2008

Perustettu Turussa

400+

Asiakasprojektia

3 toimistoa

Helsingissä, Turussa ja Tampereella

40

Raudanlujaa ammattilaista

4M€

Liikevaihto

200+ vuotta

Ohjelmointikokemusta

Vastuullisuus

Meille vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa harkittuja valintoja, yhteiskunnallista vastuunkantoa ja tasa-arvon sekä terveyden tukemista. Olemme rakentaneet yritysvastuustrategiamme yhdessä työntekijöidemme kanssa, jotka liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin, ilmastotekoihin, köyhyyden vähentämiseen ja tasa-arvon edistämiseen. Edistämme suunnitelmallisesti näitä kokonaisuuksia ja järjestämme erilaisia kampanjoita myös työntekijöidemme toiveesta.

Tutustu palveluihimme

Rakennamme digitaalisesti kestäviä ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme pitkään. Luotamme ketterään kehitykseen sekä avoimen lähdekoodin teknologioihin, jotka molemmat tukevat läpinäkyvää ja asiakaskeskeistä filosofiaamme. Tule kanssamme matkalle digitaalisen tulevaisuuden huipulle!

Lue lisää palveluistamme

Haluamme sinut työkaveriksemme

Etsimme maailman parhaita työkavereita mukaan mahtavaan tiimiimme. Haluatko sinäkin luoda oman urapolkusi Andersilla?

Urasivut