Case Telia Cygate

Moderni sopimusten- ja tilaustenhallintajärjestelmä
  • B2B-palveluportaalit
  • Automatisoitu osto ja laskutus
  • ERP- & PIM-integraatiot

Telia Cygate on Andersin pitkäaikainen asiakas. Yhteistyön alkaessa Cygate Oy:lle rakennettiin tilaus- ja sopimushankintatyökalu, jonka kehitys ja laajennus on jatkunut menestyksekkäästi. Portaali tarjoaa hankintapalveluita yrityksen sisäiseen käyttöön ja nyt myös asiakkaille helppokäyttöisen itsepalveluportaalin.

Cygate Oy, jonka osaaminen perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen, tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuita ja -palveluita.

Cygate Oy on osa Telia Company -konsernia ja se tarjoaa laadukkaita ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Cygaten huippuosaaminen perustuu tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen, ja palvelukokemuksen viiveettömyys ja tietoturva varmistuvat saumattomilla verkko- ja pilviratkaisuilla yhdistettynä turvallisesti Suomessa sijaitsevaan konesaliin. Huippuosaajat, erinomaiset strategiset kumppanuudet ja yli 25 vuoden kokemus tekevät Cygatesta yhden alansa johtavista toimijoista Suomessa.

Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa. Anders Innovations on osoittanut olevansa todella tehokas ja luotettava kumppani, josta osoituksena on jatkuva versioiden julkaisu tuotantoon. Tämä on mahdollistanut jatkuvan ketterän kehityksen omissa liiketoiminnan työkaluissamme.

Santtu Leino, Cygate Oy, kehitysvastaava

Anders kehitti Cygatelle B2B-palveluportaalin, jonka keskiössä on moderni sopimusten- ja tilaustenhallintajärjestelmä. Tilausjärjestelmää käytetään fyysisten tarvikkeiden, asiantuntijapalveluiden ja verkossa myytävien lisenssien myyntiin niin sisäiseen käyttöön kuin asiakkaillekin. Sopimuksenhallinta tarjoaa nopeammat ja paremmin tarpeeseen vastaavat tukipalvelut ja automatisoi ostoprosessit Cygaten asiakkaille. Vuonna 2017 portaaliin integroitiin tiketöinti-ja projektinhallintajärjestelmä Jira sekä Cygaten sisäinen työajanseurantajärjestelmä.  Kehitetty järjestelmäkokonaisuus parantaa toimitusprosessin läpinäkyvyyttä tehden siitä entistä standardoidumpaa ja automatisaatiot tehostavat Cygaten toimintaa. Järjestelmään on muutenkin rakennettu runsaasti business logiikkaa – tarkoituksena helpottaa Cygaten henkilökunnan työtä sekä vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Tilausjärjestelmä on rakennettu Anderssin kehittämän verkkokauppa-alustan pohjalle ja sopimustyökalu on rakennettu alusta alkaen räätälöidysti Python-ohjelmointikielellä ja Django web -sovelluskehystä hyödyntäen. Palveluportaali on integroitu saumattomasti yhteen Cygaten aiempiin ERP- ja PIM-järjestelmiin. Integraatiot laskutukseen, tilauksiin ja sopimuksiin toimivat Cygaten oman rajapinnan kautta.

Anders on vuodesta 2014 toiminut yhdessä Cygaten kanssa. Anders on kehittämässä järjestelmään uusia laajennuksia ja parantamassa sen infrastruktuuria sekä se palvelee lisäksi lähitukena.

Asiakkaamme kommentit työskentelystä Andersin kanssa

Santtu Leino
Cygate Oy, kehitysvastaava

”Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa.”

Heräsikö kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää!

Terhi Sorvali

Terhi Sorvali

CEO

+358 40 77 999 25

Yhteydenottopyyntö