Case 3Pool

Digitaalinen työkalualusta yrityksen resurssien kokonaisvaltaiseen optimoituun käyttöön
  • Optimoitu resurssinehallinta
  • Django & React -teknologiat
  • Palveluiden digitalisointi

Digitaalinen alusta auttamaan energia-alan yritysten resurssointia ja ylläpitämään kokonaisvaltaista ylikapasiteetin hallintaa. 3Poolin sähköinen palvelu tarjoaa sähköverkkoyhtiöille vertaisvuokrapalvelun, jossa yritykset voivat myydä ylikapasiteettia sekä ylläpitää tai optimoida kokonaisvaltaisesti resursseja. 

Power Prof Partners Oy eli 3P on joustava ja dynaaminen projektinjohtoyhtiö, joka keskittyy asiakkaiden sähköverkkoinvestointien sekä muiden infrainvestointien helpottamiseen ja nopeuttamiseen uusien toimintamallien avulla koko Suomessa. 3Pool on 3P:n tytäryhtiö ja Andersin luoman digitaalisen alustan ylläpitäjä. 

3Poolin resurssipooli on suunnattu toimivan sähköverkon rakentamiseen, ylläpitämiseen, korjaamiseen ja huoltoon osallistuville yrityksille, sekä kaikille niille tahoille jotka itse tarvitsevat kyseisten tekijöiden palveluja. Poolia voi käyttää vain henkilökohtaisesti kutsutut ja sovitut yritykset sekä yhtiöt. Resurssipoolin avulla käyttäjät voivat asettaa omia resursseja muiden yritysten käyttöön, sekä määrittää hinnat ja ajankohdat, jolloin ne ovat varattavissa. Järjestelmä huolehtii tietojen välittämisesetä ja laskutuksesta. Se tarjoaa yhden laskun yritykselle, vaikka resursseja olisi vuokrattu useammalta tarjoajalta. 

Tutustu palveluun täältä

Anders ja 3P aloittivat yhteistyön vuoden 2022 alussa. Tavoitteena oli luoda järjestelmä, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan resurssivajetta yhdessä alustalla. Projekti aloitettiin konseptoinnilla, jossa vahvistettiin ja muotoiltiin konseptia. Mukana suunnittelussa oli myös ulkoistettu graafinen suunnittelija. Kokonaisuudessaan projekti koostui kahdesta vaiheesta – konseptointi ja palvelun toteutus ja suunnittelu. 

Projekti on ollut Andersille onnistunut ja palkitseva. Kummankin osapuolen vahvuudet yhdistettiin ja kokonaisuudesta syntyi ideaali projekti, ja lopputulos. Andersilta projektiin lähti kolmen henkilön asiantuntijatiimi sekä mukana oli myös satunnaisesti muutama apukäsi. Resurssipoolin tavoitteena on tarjota kattava järjestelmä energia-alan yrityksille resurssien hallintaan, jakamiseen ja optimoimiseen. Järjestelmä on rakennettu Pythonilla, Djangolla, TypeScriptillä ja Reactilla. Sen lisäksi pilvinatiivi on toteutettu google cloudissa. Onnistuneen projektin valossa, yhteistyö saa toivottavasti pian jatkoa. 

Heräsikö kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää!

Terhi Sorvali

Terhi Sorvali

CEO

+358 40 77 999 25

Yhteydenottopyyntö