Skip to main content

Niin vain se joulu on taas kulman takana. Tämä aika vuodesta on yhdessäolon aikaa, joista varmasti jokainen nauttii. Syödään hyvin ja ollaan vain. 

Me Andersilla haluamme levittää joulun taikaa, ja etenkin sitä ihanaa hyvää mieltä. Koemme, että muiden auttaminen on tärkeää kaikkina aikoina, varsinkin näiden rankkojen vuosien jälkeen. Suomessa on yli 110 000 vähävaraista lapsiperhettä, jotka tarvitsevat apua. Koronan takia monet perheet ovat joutuneet lomautetuksi ja jopa työttömäksi, ja nyt hintojen kollektiivinen nousu pistää perheet yhä syvempään ahdinkoon. Nuoret haluavat harrastaa, oppia ja kokea. Vähävaraisten perheiden lapset ovat kuitenkin muita suuremmassa vaarassa syrjäytyä. He kamppailevat sellaisten asioiden kanssa, joista lasten ei kuuluisi huolehtia. Osallistumme Pelastakaa Lapset Ry:n joululahjoitukseen, koska jokaisella on oikeus turvalliseen elämään, ja tässä haluamme perheitä auttaa. Toivomme tuovan mahdollisimman monelle perheelle ja nuorelle turvaa kokea tämä arvokas elämä. 

Työntekijät lahjoittavat 20 euroa omasta palkastaan keräykseen, jonka Anders tuplaa 40 euroksi. Tämä raha menee perheiden tueksi harrastuksiin, oppimateriaaleihin ja ruoka-apuun, sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi lapsien tukihenkilöihin ja -perheisiin, sekä tukemaan verkkokeskustelua ammattilaisen kanssa. 

Tässä kommentteja Andersin työntekijöiltä, siitä mitä Pelastakaa Lapset Ry -joululahjoitus heille merkitsee: 

”Joulu on itselle ollut aina yksi vuoden suurimmista kohokohdista. Perhe ja läheiset kokoontuvat yhteen hyvän ruuan, yhteisen tekemisen ja joulukuusen ympärille. Kun itse on niinkin onnellisessa asemassa että kaikki on hyvin, on mukavaa että yrityksenkin kautta voi ohjata osan palkastaan hyvään ja tukemaan niitä joilla tilanne ei ole yhtä onnekas.” 

”Auttaminen on yksi arvoistani ja upeaahan se on kun arvot kohtaavat oman työpaikan kanssa.” 

”Me ei perheen kesken tänä vuonna osteta joululahjoja, koska päätettiin käyttää se hyödyllisemmin. Olemme lahjoittaneet ja ostaneet vähävaraisille toivomiaan lahjoja. Tämä lahjoitus tuo siis joulufiiliksen.”