Skip to main content

Kesä on vihdoin täällä ja se tarkoittaa paitsi aurinkoa ja vapaa-aikaa, mutta myös mahdollisuutta pysähtyä katsomaan jo puoliksi kulunutta vuotta. Vaikka IT-alalla on ollut pomppuja matkassa ja muutoksia monessa asiassa, on Anders selvinnyt niistä mallikkaasti. Haluamme nostaa esiin muutamia upeita saavutuksia viimeisen puolen vuoden ajalta.  

Yksi merkittävä virstanpylväs on ollut yhteistyön syventäminen eri kumppaneiden kanssa, joka on avannut meille uusia ovia ja mahdollisuuksia. Olemme onnistuneet voittamaan monia kilpailutuksia, mikä on osoitus vahvasta osaamisestamme ja sitoutumisestamme. Ilman kumppaneidemme tukea ja yhteistyötä, tämä ei olisi ollut mahdollista. 

Olemme erityisen ylpeitä henkilöstön hyvinvoinnin parantumisesta. Olemme tehneet useita toimenpiteitä tämän eteen, joista yksi askel on ollut yhteistyön aloittaminen uuden työterveyspalvelujen tarjoajan kanssa. Olemme myös muun muassa kehittäneet osaamisen ja uudistumisen prosesseja, joiden myötä yhä useampi asiantuntija on pystynyt kehittämään omaa työtään. Panostus näihin eri osa-alueisiin yhdessä muiden toimien ohella, on ollut tärkeä askel kohti työntekijöidemme työhyvinvointia. 

Helsingin toimiston alku vuoden muutto hoidettiin myös mainiosti. Uusi tila tarjoaa meille hyvät ja nykyaikaiset työskentelyolosuhteet, mikä edistää luovuutta ja keskittymistä. Muuton myötä olemme kokeneet uutta virtaa ja innostusta. Näissä tiloissa on hyvä jatkaa kesään ja myös syksyyn. 

Tärkeä mittari menestyksellemme on uusien osaajien löytäminen Andersille. Olemme onnistuneet saamaan joukkoomme lahjakkaita ja motivoituneita ihmisiä, jotka jakavat intohimomme kestävään ohjelmistokehittämiseen. Samalla olemme myös pitäneet kiinni vanhoista osaajista, mikä osoittaa, että Anders on paikka, jossa ihmiset viihtyvät ja saavat toteuttaa itseään. 

Yrityksen menestys perustuu vahvoihin asiakassuhteisiin, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme rakentaneet luottamuksellisia ja pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa. Yhdessä näiden kumppaneiden kanssa luomme uutta ja kehitämme alaa eteenpäin. Samalla olemme myös iloisia uusista asiakkuuksista, jotka ovat antaneet meille mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme ja tuoda osaamistamme uusille markkinoille. 

Olemme panostaneet verkkosivuihimme ja oman työkalustomme modernisointiin. Andersin uudet verkkosivut julkaistiin viime kuussa yhteistyössä Kajahdus Oy:n kanssa. Tiedämme, että digitaalinen läsnäolo on tärkeä osa nykypäivän liiketoimintaa, ja olemme päivittäneet verkkosivujamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Lisäksi olemme kehittäneet omia työkalujamme ja prosessejamme, jotta voimme tarjota entistä tehokkaampia ja laadukkaampia palveluita. 

Voimme olla ylpeitä siitä, mitä olemme jo 2023 aikana saavuttaneet. Vaikka olemme kohdanneet haasteita, olemme selvinneet niistä vahvempina ja menestyksekkäämpinä. Kiitos tiimimme sitoutumisesta, asiakkaidemme luottamuksesta ja yhteistyökumppaneidemme tuesta! 

Oikein rentouttavaa ja aurinkoista kesää jokaiselle! 

Terhi Sorvali – Toimitusjohtaja, Anders Innovations