Skip to main content

Andersin menestys perustuu omistautuneisiin ja iloisiin työntekijöihin, jotka luovat lämpimän ja avoimen ilmapiirin. Tiimi toimii kuin yhdessä, tavoitteenaan yhteinen menestys. Motivoituneina Anderslaiset rakentavat yrityksen menestystä ja tarjoavat asiakkaille ylivertaisia palveluita. Ilman Me pidämme omamme tyytyväisinä monella tavoin. 

Joustava työaika sekä -paikka 

Meillä tehdään töitä toimistolla, kotona tai vaikka ulkomailla, jos niin haluaa. Joskus irtiotto arjesta kesken arjen kiireiden on tarvittavaa. Joskus tulee myös haasteita asettua koneen eteen “normaalien” työtuntien aikana. Olemme joustavia myös siinä milloin teet töitä, kunhan hommat tulee hoidettua ja tarvittaviin palavereihin ilmestytään. 

”Andersin kulttuuri tukee etätyötä hyvin ja työaika on joustava. Anders toimittaa hyvälaatuisen läppärin ja tuki-palvelu auttaa nopeasti laittamaan kaikki valmiiksi.”

– Dan Jacob, ohjelmistokehittäjä

Kattavat työsuhde-edut 

Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, työterveyshuolto, polkupyöräetu ja paljon muuta. Haluamme, että jokaisella anderslaisella on sellainen olo, että heistä huolehditaan työajalla sekä työajan ulkopuolella. 

”Pidän siitä että Anders tarjoaa mahdollisuuden päättää itse, mihin suuri osa eduista käytetään. Tykkään esimerkiksi käydä kuntosalilla, mutta hieronta ei ole toiminut minulle. Voin siis panostaa enemmän kuntosaliin sen sijaan että joudun käyttämään etuja asioihin, mitä en joko käytä, tai koen turhana.”

– Ian Niilola, ohjelmistokehittäjä

 Oppimisen kehittäminen ja personoidut urapolut 

Haluamme huolehtia jokaisen yksilön kehittymisestä ja urapolun viemisestä juuri heidän toivomaan suuntaan. Osaamisen kehittäminen vaatii jatkuvaa suunnittelua ja muotoilua. 

”Osaamisen kehittäminen on jatkuvaa oppimista ja taitojen parantamista, joka auttaa henkilöstöämme pysymään ajan tasalla muuttuvassa maailmassa. Se sisältää tavoitteiden asettamista omalle osaamisen tasolle, aktiivista tiedon hankkimista sekä käytännön harjoittelua ja soveltamista. 

Osaamisen kehittäminen on tärkeää myös Andersille, sillä se edistää työntekijöiden ammattitaitoa ja sitoutumista, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta ja laatua. Lisäksi vahva osaaminen ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö antavat meille kilpailuetua muuttuvilla markkinoilla ja auttavat vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin.”

– Jaana Anglé, HR & Viestintäpäällikkö

Joustavuuden, oppimisen kehittämisen ja laajojen työntekijäetuuksien lisäksi annamme anderslaisille mahdollisuuden vaikuttaa ideoillaan ja valita omat, juuri sopivat, työkalut työntekoon. 

Vaikutusmahdollisuudet 

Jokaisella anderslaisella on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan omilla ideoillaan ja tekemisellään. Uskomme, että jokaisella on jotain uutta annettavaa ja siksi pidämme ovet aina avoinna keskustelulle, palautteelle tai muulle huomioitavalle. 

Itse-valitsemat työkalut 

Meillä on valikoimassa monia eri koneita, haluat sitte MacBookin tai Dellin. Myös tarvittavat lisälaitteet pyritään aina hankkimaan kun niitä pyydetään. Oikein työkaluilla meidän kehittäjän pystyvät tekemään parasta mahdollista tulosta.