Case Visma

Visma Financial Solutions– SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin
  • Automatisoitu liiketoimitaprosessi
  • Räätälöity Python -toteutus
  • Ketterät menetelmät
  • Palveluiden automatisointi

Digitaalinen laskutusohjelma mahdollistamaan yritysten laskutuksen ja perinnän automatisointia. Visma Financial Solutionsin PPG Manager on vuodesta 2009 alkaen kehitetty täysin suomalainen laskutusohjelma, joka tarjoaa yrityksille palveluita helpottamaan laskutuksen ja perinnän ongelmien sekä aikaavievien tehtävien kanssa.  

Anders kehitti yhteistyössä Visma Financial Solutions Oy:n kanssa täysin uudenlaisen konseptin, jossa uusimmat verkkoteknologiat ovat valjastettu helpon laskutuksen tueksi. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinit, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän. 

Tutustu palveluun täältä

PPG Manager toimii selainpohjaisena SaaS-palveluna. Ohjelmiston kehittynyt rajapinta mahdollistaa yhteistoiminnan esimerkiksi Postin, Matkahuollon, pankkien sekä sähköisen laskutuksen operaattorien kanssa. Vallankumouksellinen PPG Managerin laskutuskonsepti on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Tarkoituksena on korvata vanhentuneet laskutusohjelmat ja automatisoida laskutusrutiinit ja perintä. Järjestelmää käyttää päivittäin laskutuksessaan noin 1700 suomalaista yritystä. 

Ohjelmisto on koodattu käyttämällä räätälöityä python –toteutusta, python ja MySQL teknologia stackissä.

Asiakkaamme kommentit työskentelystä Andersin kanssa

Petrus Hoikkala
CEO, Visma Financial Solutions Oy

“Anders Innovations on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka avulla olemme toimialamme edelläkävijöitä. Nyt ja jatkossa.” 

Heräsikö kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää!

Terhi Sorvali

Terhi Sorvali

CEO

+358 40 77 999 25

Yhteydenottopyyntö