Skip to main content

Esittelyssä Jaakko Partanen, entinen harjoittelija, nykyinen avustava projektipäällikkö. Jaakko on loistava tyyppi, joka auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Itseään hän tituleeraa nakkikoneeksi. Lue Jaakon Anders-tarina!

Kuka olet:

Jaakko Partanen 23 v. (vuonna 2018).

Mitä opiskelet?

Turun Ammattikorkeakoulussa IT-Insinööriksi Embedded systems kansainvälisellä linjalla.

Koska tulit Andersille ja mitä tekemään?

Tulin projektipäällikköharjoittelijaksi toukokuussa opettelemaan yrityksen pyörittämisen arkea ja etenkin projektin johtamisen ja hallinnollisen työn kannalta. Halusin oppia mahdollisimman paljon siitä mitä kaikkea koodauksen ympärillä tapahtuu liikemaailmassa, kuten myynnistä, projektien johtamisesta, laskutuksesta ja kaikesta mahdollisesta muusta.

Jaakko jatkoi harjoittelusta suoraan kesätöihin ja tällä hetkellä auttaa projektien seurannassa sekä julkisten projektien koordinoinnissa (2018).

Nykyään hoidan avustavan projektipäällikön töitä (koulun ohella) ja työpäiviini sisältyy projektipalavereja, avustavaa laskutusta, työmääräarvioita ja julkisen sektorin puitesopimusten koordinointia.

Miten olit Andersiin yhteydessä harjoittelupaikan suhteen?

Tunsin kehittäjän, joka vinkkasi sähköpostiosoitteen mihin voisin olla yhteydessä, niinpä laitoin Andersin Turun tiimivetäjä Teemulle viestiä ja kerroin mitä haluaisin tehdä ja oppia. Teemu innostui, sillä tällaista pestiä täällä ei aikaisemmin ole ollut.

Jaakko osallistui muiden anderslaisten kanssa Gdanskin kymppisynttärimatkalle.

Mikä oli ensivaikutelmasi Andersista?

Todella lämmin yhteishenki ja paljon mukavaa porukkaa. Organisaatiokulttuuri on hyvin matala ja aito, ihmiset kunnioittavat toisiaan.

Mitä työelämätaitoja olet oppinut Andersilla?

Olen oppinut paljon eri aiheista. Näkemällä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden työtä. Olen oppinut projektihallinnan ja laskutuksen lisäksi yritysten välisestä kommunikoinnista, markkinoinnista ja myynnistäkin.

Lämpimästi tervetuloa taloon Jaakko!

Mikäli sinulla on tarvetta tai kiinnostusta harjoitteluun, ota meihin yhteyttä!