Skip to main content

Palvelut

Rakennamme digitaalisesti kestäviä ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme pitkään. Luotamme ketterään kehitykseen sekä avoimen lähdekoodin teknologioihin, jotka molemmat tukevat läpinäkyvää ja asiakaskeskeistä filosofiaamme. Tule kanssamme matkalle digitaalisen tulevaisuuden huipulle!

Digitaaliset palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaista asiantuntijuutta eri prosessien arviointiin ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on rakentaa asiakaslähtöisiä, pitkäikäisiä ja älykkäitä ratkaisuja avointa lähdekoodia käyttäen. Integroimalla eri järjestelmät ja hyödyntämällä pilvipalveluita, voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja. Yhdessä kaikki nämä ominaisuudet muodostavat kattavan ja monipuolisen digitaalisen palvelukokonaisuuden, joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin ja auttaa heitä menestymään digitaalisessa maailmassa.

Verkkopalvelut
Aikaa kestävät modulaariset verkkopalvelut tehostavat asiakkaan liiketoimintaa, kun ne ovat integroituna yrityksesi taustajärjestelmiin ja rakennetaan käyttäjä edellä. Vaihtoehtona on myös uudistaa yrityksen legacy-palveluita vastaamaan nykypäivän tarpeita. Investointi verkkopalveluihin on kannattavaa ja sillä liiketoimintaprosessien tehostamisella saadaan pitkän aikavälin kustannussäästöjä. Tärkeää on ymmärtää liiketoiminnan kokonaisuus.

Integraatiot
Tarjoamme modernit rajapintaratkaisut, jotka mahdollistavat datan siirron hallitusti sekä tietoturvallisesti. Yhdistämällä tietojärjestelmiä monipuolistetaan yrityksen digitaalista ekosysteemiä ja luodaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Prosessiautomaatiot
Digitaalisilla työkaluilla voidaan automatisoida useita työvaiheita. Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta sisäisten prosessien arviointiin ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Digitalisaation mahdollisuuksia kannattaa arvioida kokonaisuutena ja pohtia esimerkiksi integraation kautta työkalujen yhdistämistä ja sitä kautta prosessien automatisointia.

Pilvipalvelut
Pilvipalvelut mahdollistavat järjestelmien tehokkaan hallinnan, joustavan kehityksen ja kustannustehokkaan liiketoiminnan. Meiltä löytyy osaamista erilaisiin pilvi-ja tietoturvapalveluihin. Me konsultoimme, koulutamme, huolehdimme pilviarkkitehtuurin suunnittelusta ja pilvialustaan siirtymisestä sekä jatkuvasta kehityksestä tai ylläpidosta.

Jatkuvat palvelut

Andersin kotimainen jatkuvien palveluiden asiantuntijatiimi huolehtii, että digitaalisen liiketoiminnan ydinjärjestelmät toimivat moitteettomasti kellon ympäri, skaalautuvat tarpeen mukaan ja mukautuvat muuttuvaan maailmaan yhdessä organisaatiosi kanssa. Tuotamme laadukkaita jatkuvia palveluita tukemaan asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuutta, johon sisältyy mm. tietoturvallinen pilvikapasiteetti ja palvelinylläpito, sovellusylläpito, jatkuvan integraation putket sekä tukipalvelu jopa vuorokauden ympäri.

Tekninen tuki
Määrittelemme kriteerit yhdessä tiimisi kanssa, jonka avulla löydämme juuri oikeat asiantuntijat tarpeisiisi. Tiimiltämme saatkin nopeasti tukea kaikkiin palvelusi ongelmatilanteisiin.

Sovellusylläpito
Palveluun sisältyy kotimainen asiantuntijatiimi, joka vastaa palveluiden pääkäyttäjätuen tarjoamisesta asiakkaalle. Tiimi huolehtii päivittäisistä tarpeistasi, kuten seurannasta, palveludokumentoinnista, raportoinnista ja järjestelmäsi elinkaarenhallinnasta. Sovelluspalvelun puitteissa tarjoamme asiakkaan palveluille asiantuntevan tiimin, jonka kautta voidaan tehdä palveluun myös muutoksia ja jatkokehitystä. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi jatkokehityksen koordinointi, muutosten vienti testiympäristöön ja tuotantoon sekä sovelluksesi versionhallinta.

Järjestelmäylläpito
Standardoidun palvelumallin tavoitteena on asiakkaan kanssa yhteistyössä varmistaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukainen, tehokas ja laadukas palvelutuotanto sekä palveluiden jatkuva kehittyminen. Toimittajan järjestelmäpalveluista vastaa tähän tehtävään osoitettu asiantuntijatiimi. Tiimimme huolehtii, että järjestelmäympäristösi on aina ajan tasalla ja seurannassa ympäri vuorokauden. Riippumatta siitä, käytätkö perinteisempiä virtuaalipalveluratkaisuja vai monimutkaisia DevOps-ympäristöjä, olemme tehtävän tasalla.

24/7 valvonta
Haluatko olla varma, että joku on valmiina reagoimaan palvelusi mahdollisiin teknisiin ongelmiin ympäri vuorokauden? Asiantuntijamme ottavat haltuun järjestelmän kuin järjestelmän ja asiantunteva päivystystiimi on valmiina toimimaan mihin aikaan päivästä tahansa, mikäli hälytysjärjestelmät alkavat soimaan. Yhteenkään hälytykseen ei jätetä reagoimatta ja ongelman selvitys alkaa viimeistään viiden minuutin kuluttua ongelman havitsemisesta. Me valvomme puolestasi!

Heräsikö kysyttävää?

Kysy rohkeasti lisää!

Terhi Sorvali

Terhi Sorvali

CEO

+358 40 77 999 25

Yhteydenottopyyntö